Upt positive

Kita hanya mampu merancang, Allah yg menentukan🥹 Alhamdulillah rezeki, anak baru umur 8 bulan, dah pregnant lagi👶🏻

Upt positive
11 Balas

happy nye awak dpt bby lagi walaupun anak baru 8bulan😅.. sy skrg bby 5bulan.. cek upt macam positif jer.. tp tu lah bg sy trlalu awal.. sy xrancang lagi nak pantang utk kali kedua.. 😅 pregnant, branak ok.. pantang tu sy malas🤣😁 tp sy trima jer kalu nie mmg rezeki..

sy pon pregnant jarak dekat baby setahun 2bulan. pregnant 2nd baby. ☺️. rezeki allah bagi. sy dn husband both okay. sbb faktor usia sama. xpe awak, pastikan awak dpt support dr husband awak okay. minta husband bantu awak apa yg patut❤️🌻

alhamdulillah tahniah sis rezeki Allah bg dekat sis...sy doakan semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye...sy pon Masih TTC.. insha'Allah Akan smpai rezeki sy nti menjadi seorg ibu...🥰

1y ago

amin² terima kasih atas DOA sis buat sy..🥰

Tahniah rezeki mcm saya masa anak 1st dulu merancang juga tup2 lekat , jdi diorang jarak dkt laa skrg dh 6&5tahun g jalan mana org kan ingt kembar , hahaha dua dua perempuan

alhamdulilah tahniah.. saya pun baru tahun lepas beranak tahun ni rezki lg..risau czer anak no 2 baru 1tahun 4bln..sakit pun ada tempat jahit.. doakan semuanya baik2

Tahniah awak ❤️‍🔥 yang penting jaga diri dan pemakanan ❤️ semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang mengandung dan melahirkan

Alhamdullillah tahniah. Saya tumpang happy. ibu jaga kesihatan diri, anak, dan mental juga. semoga Allah mudahkan urusan Ibu selalu 💕🥰

awak ada pakai perancang apa2x tak, risau pula sbb anak kita pun sebaya.

Alhamdulillah sis. Tahniah .

Alhamdulillah …tahniah…