Anak pertama

Bersyukur dengan apa yang Allah bagi. Walaupun mengandung anak pertama mama dah hb low dan ada gdm on diet. Mama tetap bersyukur. Masih ramai yang nak kan anak tapi takde rezeki. Alhamdulillah walau sedih hb low & ada gdm mama tetap bersyukur dengan rezeki Allah bagi. Mama harap anak mama sihat dan di panjang kan umur. Amiin.

2 Balas

Alhamdulillah, sy pon berharap perkara yg sama. Semoga anak sy dan ibu-ibu yg lain juga membesar sihat sampai cukup waktu kelahirannya. InshaAllah

semoga dipermudahkan segala urusan sis..