kandungan ke tiga..

Kandungan kedua xde rezeki..luar rahim.. selepas 2 bulan buang tiub kanan ade rezeki mengandung semula.. doakan baby yg ni sihat yaa..

18 Balas

Thanks yg mendoakan.. Tapi baby ketiga pon xde rezeki.. Gugur nk masa 11 weeks.. Bulan 7 tahun lepas.. Masa tu terus uninstall aps ni.. Sgt tak kuat masa tu.. Ni baru install balik..

4y ago

Tu lah... Smpai sekarang belum ada rezeki lg.. Insyallah sama2 kita berdoa supaya tak berulang ya..

Alhamdulillah. Tahniah sis. Semoga kandungan kali ni dilindungi sehingga saat melahirkan. Doakan sy ada rezeki jugak ye ❤️

Hii sis bole share tak tips hamil dgn satu tiub.. Sy pun ad tiub tiri je yg ok. Yg satu tersumbt

4y ago

Hai.. Tak ada tips apa2 pon sis.. Just teruskan makan acid folic.. Sy Baby ketiga pon xde rezeki gugur 12 weeks..

Amin.. jaga diri elok2 ya..semoga dipermudahkan semuanya

Aamin.. Semoga urusan sis dipermudahkan Allah SWT.

Aamiin.. Semoga dipermudahkan urusan sis😊😊

Amin. . Smoga sis dn baby dlm keadaan yg sihat

Aamiin.. inshaaAllah.. jaga kesihatan ❤️

Aamin.. moga yg baik2 aja utk sis&baby..

Amin... Jaga pemakanan ye sis 🤗