Uri di bawah

Saya skrg mengalami keadaan uri di bawah . Skrg 25 weeks , doc bgthu kemungkinan uri boleh naik atas semula . Ada tak ibu-ibu mengalami situasi seperti saya . adakah uri akan naik apabila tiba 28 weeks atau sebelum sebelum kelahiran .

2 Balas

Apa tanda uri di bawah? Adakah rasa baby selalu duduk dkt area pubic? Saya tanya sbb belum scan & skrg rasa anak selalu duduk area pubic bila saya aktif.

In shaa Allah boleh. Banyakkan position sujud/menonggeng lama2. Tapi jangan buat kerja berat2 ye