Uri dekat bawah

Hi ibu ibu.. ada tak pengalaman ibu ibu yang uri masih kat bawah 31 weeks? Ada tak yang bernasib baik uri naik balik? Kalau ada tolong kongsi tips ya.. hari tu dah scan 28 weeks uri kat bawah ni 31 weeks masih kat bawah.. #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

1 Balas

hi sis.. bila detect uri bawah ni? sy doc detect time scan 27w, n dia bg masa smpai 32w utk uri tu naik .. alhamdulillah dgn sedikit tips sy buat, uri berjaya naik sblum 32w .. tp tips ni kena tgk jugak kedudukan uri, klau ttup jalan habis, plasenta previa type 3@4, mmg susah .. tp boleh cuba ye, btw sorry tanya, sis islam kan? boleh ikut cara ni, banyakkan bersujud, sujud yang terakhir tu kasi lama sikit, doa byk² dipermudahkan bersalin atau ape² yang sis nak diperkenankan .. doa di sujud terakhir ni byk manfaat taw sis, buat selama Yang boleh, sy tahu agak susah sbb perut dah start besar, mmg susah kita nak solat, tp kita boleh ikhtiar kan 🥰 sy doakan yang baik² utk sis dgn kandungan sis ya 🤲🤍

4w ago

alhamdulillah happy for you 🤍🤍