uri dibawah

Hi ibu.. Hari tu 28 weeks dah scan.. Doc cakap iri dekat bawah.. Then.. Scan lagi untuk 30week.. Uri naik sedikit? Ada kah para ibu yang sama macam saya? Adakah uri tu akan naik lagi nanti? Bahaya tak?

2 Balas

Uri saya pon dekat bawah sis dah type 4 dah. Bahaya sangat sbb kalau turun darah, darah banyak keluar. Bahaya untuk ibu dan baby. Nurse KK selalu pesan jangan buat kerja berat2, tak boleh bersama suami. Selasa ni baru nak pi check up utk week 34. Harap2 uri naik la.

4y ago

Thank you.. Kalau kena warded jalan terbaik.. Terpaksa lh..kan sis..

Uri di bawah bhaya sis.. Tp inshaallah, uri akan naik nanti