Uri di bawah

Salam mummy semua..just nak tnya..siapa pernah alami kedudukan uri di bawah..Time bt details scan 22 weeks doc ckp semua okey..tp td gie kk doc ckp nampak mcm uri dkt bawah..skrg sy 28 weeks..any advise or comment

1 Balas

Sy pernah mcm ni. Check swasta ok, bila kk doc ckp uri dok bawah.. Sy pergi check up lg sekali dekat swasta. Sy bgtau doc kt kk gov bgtau uri kat bawah. So doc swasta scan lg sekali, doc ckp uri ok ke kedudukan dia, xde pon duduk kt bawah 😬 So sy percaya doc swasta. Sbb dari pengalaman sy, bukan first time doc kk gov bg maklumat salah kt sy. Mula dulu kata anak sy besar sgt, bahaya. Bila check swasta, anak sy ok je dlm perut. 😬 Tp apa2 pon lain org lain pengalaman, sis still kena ambik second opinion. Tanya btl or tak.

4y ago

Setuju. Doc kt klinik cakap uri cm bawah. Doc kt swasta kata uri ok ja. Sy pgg kata dic swasta ja. 😁