First pregnancy

Saya skrg dh 9 weeks 1 hari, pnh pegi scan sblm ny msa 7weeks 5 hari then doc ckp hearbeat dh nmpk memg sya pon nmpk kepil2 gitu tp skrg sya rsa mcm biasa simpton yg sya rsa sblm2 ny mcm cramp2 perut, skt pggang dh hilang cma hdg je snstif sikit dgn bau2, then sblm ny pon memg xde alhan mnth2 cma kdg2 ja bdn mcm xlarat mcm tu skrg mcm dh hilang normal ke saya plak risau? Perlu ke g scan lg sekali?

6 Balas

jgn risau jgn stress2 ye sis..kalau risau bole je p scan kt klinik swasta..pastu beli fetal droppler kt shopee bole cek heart beat janin hari2..

3y ago

sya scan on 16/2..xpe ke klu pegi scan lg? buku belum bukak sbb booking hri tu bukak 8/3 nnt