Baby terlalu aktif

Sya dh 33 mgu kndungn mkin rsa berat nk jln x bolh..sgt..bgun pun dh sush..kne brpaut..tp prut nmpk kcik biasa sarat 61 kg skrg 67kg.ank no 5 usia sya 42.skrg bby mkin aktif bgrk mcm nk koyk prut..rsa senk bisa kwasan prut tnda tu xde lg..risau sgt..bukn tnda brslin kn..?

1 Balas

Baby sihat tu..33w dh 3rd trimester..take care sis..semoga dipermudahkn urusan,dn dikurniakn kesihatan yg baik buat keduanya.. #SelamatHariRaya