normal ke batuk sakit tekak sakit Dada susah nak bernafas ketika trimester 3?

Saya skrg dah 33weeks .. Saya batuk on off but lalety nih Makin teruk pulak rasa batuk kering sampai x selesa pada bahagian tekak rasa macam Luka pun ade .. rasa pedih ulu hati nih biasa ke ? Skrg nak tidur punya laa x selesa sbb Kan rasa pedih pada ulu hati Dan sakit tekak .. kadang sampai rasa susah nak bernafas pun ade .. dengan keadaan yg berlaku skrg Saya jadi mcm takut nak bersalin sbb Saya rasa macam down sangat sangat mudah nak menangis sentiasa .. Saya x tahu lah kenapa emosi Saya agak terganggu skrg ?

7 Balas

baby menghimpit smkin mbesar