Pedih ulu hati

Normal ke 7week pedih ulu hati ? Lepas makan mesti muntah balik . Tekak pun rasa panas nak tidur malam pun susah 😣

1 Balas

Normal, kalau byk muntah2 tu mmg tekak kita akan jadi panas membara. Kalau boleh minum air, bykkan minum dan 30 minit sebelum tidur minum air so boleh kurangkan sakitnya tu. Cuba berkumur guna air garam ya.

3y ago

normal sis, first trimester nan third trimester akan merasaiiiii mcm tu, kne sabar ..hihi