PEDIH HULU HATI

Dah masuk trimester 3 ni kerap rasa pedih tekak , bila baring rasa mcm nak keluar balik makanan , bernafas pun susah walaupun baring mengiring. Ada sesiapa tahu tips / ubat ?

2 Balas

sy dari 20weeks sakit ulu hati smpi skrg dh 32 weeks.. ngadu kt nurse kk pun dia kata normal, sbb kedudukan baby kaki kt atas so dia menolak.. tp series pedih rasanya sakit ulu hati ni, rasa nak nangis… sy dh brp bulan hadap.. mmg hari2 kena dari 20 weeks tu

1y ago

Sy baru2 ni rasa mcm ni sebab sebelum ni baby sonsong skrg dah kat bawah baru rasa . Awk jgn makan pedas2 , makan buah - sy try berape harini kurang sikit rasa pedih tu

nnti g klnik bgtw doc k..mintk ubat..nnti doc akn bg..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

Tu la sy nak pergi jumpa doc minggu ni