PEDIH ULU HATI

Pedih ulu hati sampai rasa perit kat tekak. Macam mana nak hilangkan? X tahan rasanya.

2 Balas

Saya alami benda yg sma. N bla check dr kata itu gastrik kalau da selalu sgt smpai nk tdo pn x bleh. Memang rsa berangin badan.. kadang pedih ulu hati tu naik sampai ke tekak.. ganggu tdo sbb x bleh baring… nnt klau next checkup cubalah bgthu nurse maybe dy boleh bwak rujuk dr

1y ago

da bgtahu doktor. Dr kata biasa sbb pemakanan. kalo x boleh tahan sgt, nnti doktor bg air kapur ke ubat kapur gitulah katanya.

Mkn gaviscon