Hamil Di Usia 43 Thn

Saya sgt takut, dan berharap ada sesiapa yang sudi berkongsi pengalaman... Sbb hamil di usia ini dikira mngambil byk risiko

1 Balas

Thn ni ke 43 thn ..dh berapa week..akk pun thn 2020 umur 43thn..skrg preggy 10w..risau tetap ada..tp rezeki dtg lagi kan..kwn akk pun sama usia br jer bersalin..alhamdulillah..dia kata kita perlu byk berehat..mkn byk buah2 utk kesihatan..doa byk2 supaya di permudahkan urusan kita setiap hari..

5y ago

Harap Allah lindungi semuanya... Ank awk sblm hamil yg ni umur brapa thn?