Saya ibu usia 43 tahun, hamil 5 minggu.Anak2 usia13,11 & 8 tahun.Saya dihantui rasa takut hamil di

usia ini #pleasehelp

2 Balas

kalau sya biar pun umur sya meningkat sya brsyukur kalau pregnant lagi rezeki kn , tapi klu sis risau akan hamil baik cegah la awal2 skrng kn banyak pill perancang , klu sis takut trlupa mkn ubat sis ambil suntikan , klu sis takut jarum sis ambil yg 5 tahun tu kn selamat

Mak saya dulu lahirkan adik bongsu saya masa umur (47 tahun) 😅 TAPI mmg ada risiko hamil di usia lewat 40-an. Doktor & nurse pon akan bg extra care. Alhamdulillah mak saya selamat melahirkan & adik bongsu saya skrg pon dah umur (15) dah.

3y ago

Alhamdulillah... Mudah-mudahan urusan saya juga dipermudahkan 🤲