doa

As salam momies semua...doakan sy Hamil ye...dah lama sy teringin nk ade baby selepas ank first saya meninggal 9 tahun lepas...sbb xde zuriat suami saya berzina Dan Ada anak luar nikah dah skrg suami sy dah kahwin dgn perempuan tu.

4 Balas

Allahu siannya awk .. hrap awk sntiasa kuat dan tbah .. sya doakn Allah kurniakn zuriat yg awk idam kn tu .. aamiin

Allahu, besar btl dugaan awk. Moga dimurahkan rezeki awk nnti. Doa yg baik2 sj 😇

siannye sis... in sha Allah akn ade rezeki sis nnt.. ble tiba mase yg sesuai

Waalaikumsalam.. Doa yg baik2 saje dear