7 weeks line masih samar

Gambar upt test tu saya buat sebelum scan..time scan 5 weeks tu sebab saya ada keluar darah macam benang sikit je..belum nampak kantung tapi ada bleeding dalam rahim..seminggu lepas tu repeat scan lagi masih takda kantung..doktor cakap mungkin luar rahim atau tak menjadi..then hari ni dah 7 weeks saya try cek lagi dan line masih samar..ada tak ibu2 pernah macam ni tapi baby okay je ? boleh share pengalaman tak..tq..#bantusharing

7 weeks line masih samar
3 Balas

kdg2 bila dh gugur upt masih boleh positif sbb hormon masih ade. check lg smggu. if positive samar jugak cuba pergi scan. 8w sllu dh nmpk kantung n heartbeat baby

5mo ago

time keluar darah hari tu sikit je sis..macam benang sehari tu je..lepas tu takda dah..tu yang risau tengok double line masih samar..

Kalau 7w sllunya upt dah terang benderang..risau chmcl prgnncy..nnti sis scan lg ya.

5mo ago

aah sis..semalam dah ambil darah..pagi ni doktor dah kol saya..doktor bagitau hcg saya rendah..memang misscariage katanya..tak sempat buka buku pink pun..😢

Sekarang mcm mna?Dr kata apa..

5mo ago

amin..tq sis..