Bleeding masa pregnant

Hi mommies, siapa ada pengalaman masa pregnant bleeding more than 5 days tapi sikit sikit je. First 3 days je cramp & sakit pinggang. After 3 days still ada darah sikit and sometimes spotting je without cramp & sakit pinggang. Boleh cerita pengalaman?

6 Balas

Sy pernah sis.. Tp sy ke klinik dn cek.. Doc bg duphaston.. Tp ttp bleeding dn spoting juga.. Dn utk kpastian doc ambik darah cek kdgn beta hcg.. Mmg nmpk menrun.. Dn bb xjd..

3y ago

Alhamdullilah sis... Tahniah.. Smoga dpermudahkn ya

sy prnh bleeding mse 1st pregnancy. sket sgt2 setitik mcm tu je. tp last2 dr ckp baby xmenjdi sbb xmembesar ikut umur. lps tu gugur. better pergi check dr awl2 sis

3y ago

InsyaAllah semoga sis dgn kandungan sentiasa sihat

pernah trjadi tahun lepas .. bleeding ,, mula2 spotting ,, lama lama bertukar warna merah segar .. p hosp,,check kandungan xmnjadi .. 3hari lepas tu gugur

3y ago

aminn

Pernah terjadi masa pregnant dulu and bila check ultrasound nampak ada cyst membesar bersama baby. Better check

3y ago

Masa post ni kandungan tak menjadi sis. Sy miscarriage tp alhamdulillah lepas sebulan ada rezeki pregnant lg. Skrg baru masuk 2 bulan, doakan kandungan saya membesar dgn sihat hehe

sy pernah..bleeding 5 hari.doc ckp janin x menjadi and sy ggur.better pergi klinik@hospital sis

3y ago

Haah sis mmg kandungan tak menjadi. Miscarriage. Tp alhamdulillah lepas sebulan sy pregnant lg, skrg baru masuk 2 bulan. Doakan kandungan sy membesar dgn sihat hehe

Sis da berape weeks?

3y ago

Masa tu 7 weeks rasanya tp misscarriage. Tp alhamdulillah lepas sebulan ada rezeki pregnant lg. Skrg bru masuk 2 bulan. Doakan kandungan sy membesar dgn sihat.