cramp

saya selalu kebas kat tangan jari jemari..pagi2 langsunh tak boleh gerak kan jari..nak genggam sakit..tanye misi..misi ckp kurang calsiumm..padahal da minum susu bnyk..bush pun mkn..keju pun mkn...hmmm..ada mommy yg lain tahu tak cara nak hilangkan kebas di jari ni

2 Balas

bnyak kn makan buah @ sayur sayuran hijau mcm brokoli, bayam semua tuu, yogurt pun bgus untuk mummy 😊 ibu kena lebihkan pengambilan berzat jgn skip susu yee mummy untuk bby berkembang dgan sihat

Kena minum susu utk elak cramp