Tapak tangan dan jari jemari kebas sakit

Mommy2 ada tak yg trimester 3 ni alamai masalah kebas tangan dan jari jemari sepanjang hari . Tangan saya dah nak dekat 2 minggu kebas tidur pun tak lena sbb sakit smpi boleh menanggis . Sampai nak genggam tangan pun sakit . Kadang2 kena paksa dan buat exercise jari tapi tetap sama kebas dan sakit . Siapa yg pernah kena dan apa tindakan mommy masatu ??? Saya nak pergi hospital tapi takut tak dilayan sbb bila google katanya normal . Helpppp saya tak tahan dahhh emosi saya terganggu

2 Balas

kalau sepanjang hari sakit, saya cadang sis pergi je klinik/hospital minta check. dah sampai emosi terganggu tu. moga dipermudahkan. saya pun tgh sakit² segala lenguh tapi kadang² ada kebas dtg n pergi. check jugak kut ada makan x cukup ke

saya. tgn kiri kebas. hari2. klau mlm tdr kdg smpai ke lengan kebasnya. kebas + sakit pulak tu. dh la kidal bt smua bnda kena guna kiri huhuhu