Crem di jari jemari

Hi semua, ada x pengalaman masa pregnant yg pernah rasa crem atau kebas kt jari jemari ? Saya #firstmom pregnant 22w. Lately ni kerap rasa sakit kt pergelangan tangan & kadang kat jari jemari tangan kanan rasa mcm crem, lenguh² mcm tu. Nk mandi angkat gayung pun rasa sakit kadang tu. Saya ada terbaca ada org ckp sbb kurang calcium tapi saya minum je susu 😭#ingintahu

1 Balas

Normal sis,pembawaan kita mengandung ni mmg mcam2.Itu lh pergorbanan ibu2 mengandung,sy msa ank first.penbawaan sy Terkena nanah di ibu jari&jari telunjuk .Dia bernanah scara tiba2.Terpksa pegi koyakan nnah dkt swasta msa preggy tu serta kena bius😅