HB LOW

saya selalu HB Low, Sampai doktor tukar ubat acid folic yg slalu saya makan tu , tukar ke zincofer ni .. All in 1 kata ny .. bole naik kan HB .. tapi ubat ni buat saya rasa mual dan pening .. siapa ada pengalaman HB low ? selain dari ubat ni , ada cara lain lagi tak ? harap minggu depan pergi klinik HB naik .. 😭😭saya nak cuba jugak JuS Mamariam tu .. kata HB akan maintain boleh percaya ke dengan jus tu jugak ?

HB LOW
2 Balas

Awk try makan ubat tu dgn air limau kasturi tanpa gula. Minum banyak2 setiap hari pun takpe, boleh buat hb naik. Makan sebelum tido ye. Alhamdulillah setakat ni sy makan zincofer tak loya2. Mungkin sesuai dgn semua ubat kot.

4y ago

Boleh je awk. Sama2 🤗

Sy xley msuk ngan ubt yg kk bg..sy bli kat farmsi lua..maltofer...sume lengkp...n sy amal kn minum air ni..alhamdulillah.hb maintain...

4y ago

😊😊😊