cerita hantu

Saya selalu dgr org kata kalau pregnant tak boleh tengok benda ganas ii tak boleh tgk benda hodoh ii tapi sejak pregnant ni suka sgt tgk cerita hntu , suka benda yg extreme ii cerita tembak menembak sampai kena marah dgn mak sbb tk dgr ckp ? tapi tk boleh tahan lha nk jgk tgk cite hntu ? nk mntk pndpt bakal mommies kt sini ?

1 Balas

Sy mmg suka cite hantu. Makin pregnant makin kuat tgk/baca cite hantu. Smpai la satu hari kena tindih. Terus insofff. Hahahhaa

5y ago

Eiii buat takut pulakk 😂😂😂