wayang cerita seram

hi mommies saya nk tanya saya dh 26 weeks and saya teringin nk tgk wayang cerita evil dead rise tuu sbb saya minat cerita yg macam tuu seram2 tapii ada orang ckp saya tk boleh tgk cerita seram time mengandung? padahal saya ok jeee cerita seram. so saya boleh tgk or tak sebenarny?

4 Balas

Bhahahaha saya baru je habis tengok thriller ke hantu sepanjang pregnant mmg selamat tengok die tak kacau pon baby kite😂 baby saya lagi active bile tengok movie sebb die tahu mak die kaki movie. Awak tak perlu risaulah tengok jee ape awak nak tengok tak memudaratkan ape ape pon. Jgn lah percaya tahyul2 semua tuuu. Lainlah awak ni jenis tengok terbawak plak watak pembunuh ke ape ke sampai ke real life.

saya tgok juga , sbb dh biasa tgok cite gitu tapi ada juga la part yg saya tutup mata sbb tknak la focus sangat takut nanti kang ada effect tk elokk juga ke apa kita tk tahu 😂

time pregnant ni sebaiknya tengok yg baik2 hehe gitu la orang dulu2 pesan. as long as benda tu tak memudaratkan, okay je utk kita follow

Sy bru je tgk cte tu kt wyg.. kalau sis mmg jenis tgk cte cmtu dr zmn bujang lg n xde ase terkejut ok je..