Bersalin anak pertama

Saya sekarang nak masuk 36w.. orang cakap kalau anak pertama keluar lambat sikit.. saya nervous sgt.. ibu2 kat sini..boleh saya tau ibu2 bersalin anak pertama masa weeks ke berapa?

53 Balas

Ank first 38w5d..org ckp nt bby no2 awl gk.. Ermmm esk nk kne serah dri 40w..aryn dh letop🤣 39w6d..hampeh..jd xd mkne ny bby tu awal ke lmbt ke ap.. Spupu sy tlbih mgu.. 41w lbh mkck sy bslin kn ank sulong-5 ank2 ny 40w-42w..