nervous sangat + exited..

nervous sgt.. anak kedua.. harap2 x overdue lah.. lain macam betul nervous kali ni..sbb asyik terpikir pengalaman bersalin yg pertama.. rasa lambat sgt waktu bjalan😥😥 doakan sye dipermudahkan bersalin nanti😌

nervous sangat + exited..
8 Balas

Moga dipermudahkan urusan yaa.. sy bru melahirkan anak no 2, agak trkejut sbb dlm masa 2-3jam sy terus lahirkan baby.. anak prtama mkn masa 2hari gak nak keluar..hehe..

3y ago

wahh untung jugak suami boleh msuk kann.. sy anak ke2 kecik jek, tapi sakit dia dabel lagi sakit dari yg prtama.. 😂😂😂😂 merasalah sakit kann..

semoga dpermudahkan segala urusan sis saya pun tngah mengandungkan anak ke 2 . nervous+risau jugak sebab pengalaman anak pertama saya tak pandai meneran 😣

3y ago

OMG seram pulak baca 😣😣aminn trima kash doanyaa . 😊

sy pun tgh pregnant second baby skrg nie,semoga Kita semua dipermudahkan urusan bersalin,aaminn...

Sy pun second baby sis,skrg ni 36w4d dah,harap baby kali ini sihat2 sja

semoga dipermudahkan segala urusan 🤗

moga dimudahkan segala urusan

semoga dipermudahkan

aamiin