Bersalin anak pertama?

Hai. Saya nak tanya. Majoriti ibu2 dlm ni, bersalin anak pertama dalam minggu ke berapa ye? Dan ngam tak dgn due date yg diberi oleh doktor? 😊 #MohonShare ye...

53 Balas

rsany due tu hny tarikh jangkaan je..klu bby nk klua dh ttp akn klua jgk😉mcm sy first time dpt bby ni due ptutnya lps raya aidilfitri 2020 dlm bln 6 tp bby nk klua awal msa 33week msa bln puasa aritu😁😉😁hihihi bby nk beraya bsma🤩😍🤩alhamdulillah wlpn lhir xckup bln tp bby kuat n sehat2 je😍

Sy yg sulong btl2 due no 2 awl sehari no 3 38w5d...no 4 coming soon..due 22/9

sy bersalin ank pertama 37 weeks. patut due 8 dec, ank lahir 23nov

X dpt nak bagi jwpan sis, sbb baby kita x sama masa.. 😆😚😊

edd 17.5 tp baby kluar 6.5. Genap 38w5d dia kluar. Early term

Ketiga anak akak bersalin awal dalam 38w++ Alhamdulillah

anak pertama due date 8-4-2018 tapi bersalin 30-3-2018

Saya cepat seminggu . Due date 6/6 tapi bersalin 28/5

ank pertam due 15.3.2016 tp bersalin 21.3.2016

due 5hb tp bsalin 1hb.. 30hb dah pecah air ketuban