Emosi

Saya sedih sangat sebb saya rasa saya ni control hidup suami. Saya pregnant baru 18mggu. Bila suami nk keluar pergi lepak sy mesti nak marah. Seolah2 sy nak dia ada je dgn saya. Menangis mengamuk sy bila dia nk keluar. Saya rasa mcm saya tunggul je bila kena tinggal. Mcm hr ni dia bejnji dengan kawan2 dia nak pergi ride, sy nngis2 ngamuk2 xbg dia pegi. Sebab sy nak dia ad je dgn sy. Hmmm teruk sangat ke sy ni rasa mengndung bawak emosi mcm ni.

38 Balas

suami pegi gunting rambut kejap pun sy dah rasa mcm tunggul dkat rumah 😂 nasib la suami bukan jenis suka lepak . masa pregnant ni mmg suka sangat suami ada depan mata . both of us suka tengok movie sama sama 🤭 taklah suami boring duk rumah🤭🤭🤭