Emosi

Saya sedih sangat sebb saya rasa saya ni control hidup suami. Saya pregnant baru 18mggu. Bila suami nk keluar pergi lepak sy mesti nak marah. Seolah2 sy nak dia ada je dgn saya. Menangis mengamuk sy bila dia nk keluar. Saya rasa mcm saya tunggul je bila kena tinggal. Mcm hr ni dia bejnji dengan kawan2 dia nak pergi ride, sy nngis2 ngamuk2 xbg dia pegi. Sebab sy nak dia ad je dgn sy. Hmmm teruk sangat ke sy ni rasa mengndung bawak emosi mcm ni.

38 Balas

Sama mcm sy . Tapi suami sy x faham sy. Sy skg nk tunggu hari lagi dah nk bersalin. Due date 6 june ni. Tapi still kena marah2 n kena suruh angkat brg jln kaki semua. Kaki semua bengkak pun tetap kena suruh gerak masak. Kena hantar p klinik pun parking jauh2 then suruh jln kaki lintas jalan raya lagi.. bila jalan slow2 pun kena gesa jalan cepat2.. bila sy lupa barang n laki lupa barang pun sy yg kena kasih salah..Bertuah la kamu dpt lelaki yg x mcm sy. Beruntung kamu semua dpt suami yg memahami..

2y ago

maaf saya tanya anak sis yang ke berapa perangai macam ni. kalau anak pertama perangai macam ni. semoga laki sis berubahlah. walaupun bukan anak pertama pun. tak patut berperangai macam ni. harap sis bertabah. kalau ada masalah sis kene cari pertolongan segera. jangan tampung sorang sorang. seorg wanita harus dilindungi sbb tu wanita dicipta dr tulang rusuk lelaki. bukan dr tulang kaki.