Mommy semua jangan suka sangat marah-marah eh😆

Pernah tak dengar orang tua-tua kata kalau time pregnant tu kena lebihkan senyuman sebab takut terkenan dekat anak😅 Haah cuba mulai sekarang mommies semua cuba lebihkan senyuman walaupun tengah panas berapi eh😝 Sian baby nanti keluar-keluar takut suka marah-marah pulak😅

Mommy semua jangan suka sangat marah-marah eh😆
15 Balas

Sama macam anak kakak saya . Lahir lahir grumpy je muka 😂 bila berkerut dahi tu selalu urut dahi tu bagi kendur tapi takpe baby muka kerut marah pun comel ☺️

3y ago

haha takpe. cuma kesiankan baby je. sian baby penat berkerut😆

yes mmg keja nk mrah jaa time pregnant 2nd bby ni.. sat2 emo xstabil.. sat2 sedih teriak bgai,sat2 mrah cm nk gila..haha,

mcm mana tak marah, sebab asyik kena buli ngn org atasan. ni la kejadiannya

muka garang tp dlm hati ada taman..cia cia cia🤣🤣

muka tu garangnye..gigit baru tau..hehe.

sy byk gelak berdekah...sudah ...xtau la😂

Comel 🤭😂 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Ada yg kata ikut mama kaki selfie 😄

hahaa muka marahh kena ada senyumannya

baby aryan haris