tulang belakang bengkok

saya sebelum kahwin memang mengalami sakit tulang belakang bengkok mungkin disebabkan kenakalan dizaman kanak-kanak saya jatuh , sampai saya kerja pun angkat benda berat2 .. sebelum kahwin saya selalu sakit pinggang .. sekarang saya baru kahwin dan hamil 4bulan lebih .. apakah risiko ibu mengandung kalau tulang belakang bengkok? ..terima kasih

1 Balas

Maaf, saya takde jawapan untuk soalan puan. Tapi, saya rasa seeloknya puan bagitau pada nurse/doktor masa checkup supaya mereka noted dgn situasi puan. Semoga dipermudahkan segala urusan puan ☺