Sakit tulang belakang

Morning mommies, awal mengandung ni mmang ni sakit belakang ke?? Tulang belakang

1 Balas

Awl kehamilan memg slalu cmtu, kdg siap package lgi sakt pinggang + pning pale + dgn pitamnye...sya awl2 pregnant pon mcm sis sakt blakang la bgai, tpi skrg dh 11 week alhamdulillah dh kurg sikt...slalu org ckp bile dh msok trimester ke-2 dh ok, so saba je k sis 😊👍

4y ago

Yeke tenkiu sis kongsi pengalaman..tula seksa nak kerja sakit sangat..