Sakit bawah perut , pinggang dan tulang belakang

Normal tak kalau saya dah 13 minggu 4 hari sakit bawah perut , pinggang dan tulang belakang .. nak tidur pun susah sebab sakit .. terima kasih #pleasehelp #1stimemom #bantusharing

3 Balas

Normal. Boleh cari artikel pasal ni kt TAP. Banyakkan rehat. Jangan angkat benda berat Tidur/ baring mengiring kepit bantal di peha Kalau baring/ tidur terlentang, tinggikan kaki dgn 2 bantal jaga posture, boleh tengok cara betul di youtube KKM, sy baru tengok td. Ambil kalsium secukupnya bg ibu hamil senam kagel

Normal lah tu sbb baby nk membesar.. Sy pn msuk 12week dh kerap sakit belkng, pinggang n ssh tidur wktu malam. Sy pun firstmom 😘.

Normal..