Scan 7weeks

Normal ke kalau scan 7minggu dktr kate kantung dah ade cume belom nampak baby ? Lagi 2minggu dktr suroh dtg semula scan .

3 Balas

Hai sis, pengalaman saya masa 8w3d scan baby umur baru 6w4d. Scan atas bawah sama nampak dgn doktor pakar O & G. Nampak baby & dengar heart beat. Nanti sis tgk ye babynya ada tak ye. Mkn sihat2 ye. Jaga diri.

3y ago

Itulaa dktr pon ckp td xbole nak ikot jugak tarikh last period kite sbb kite xtahu bile persenyawaan tu terjadi kan . Hihi takpe lagi 2 mggu repeat scan . Tq sis ❤️❤️

nrmal sis..8w ke ats bru sume

3y ago

Okay sis tq taww ❤️❤️

normal..

3y ago

Okay sis tq ❤️❤️