baby mengeras

Saya pregnent 28 weeks 6day..nak tanya ada x mommy rsa baby mengeras berpanjang,rsa skit dkt ary2 n celah kankang...mlm baby baru aktif bergerak..ap yg mommy akn buat...plesss bagi tips untuk kurang baby mengeras....

2 Balas

Saya 29 weks sis baby geras x memanjang lah cume nak bgun sakit dkt ary2 n celah kakang nak jalan pun sakit baby aktif je mlm lagi aktif

5y ago

Kan sis klau kita buka surah aktif dia tahap senak perut

Saya selalu usap kata baby jgn mengeras ye atau sis ade kencing kotor

5y ago

Skrg cek ok dah