28 weeks, first baby

Hi mummis semua, adakah normal rsa kejang bawah perut tu? Tp xlma rsa sakit skjp je tp kerap kejang terutama waktu mlm. Perut juga slalu mengeras adakah tu tanda baby kuat bgerak? #firstbaby

1 Balas

Haah, normal sis.. Dulu anak first saya mcmtu kerap rasa kejang pada waktu malam.. Selalu jdi mcmtu klu saya active buat keje (nk siapkan barang niaga utk esok) .. Bila kejang saya rest kejap gosok perut pujuk baby.. Nnti dia tak kejang balik.. Janji pergerakan baby cukup sis