Baby Mengeras

Ada Tak Mommy2 Yg 33 Weeks Baby Kerap Sangat Mengeras. Baby Aktif Sangat Ke Atau Ruang Sempit Tu Sebab Rsa Mengeras Je Slalu.. Hrap Tak Apa2 La.. Kdg Mengeras Jadi Tak Selesa Sakit Menahan Prgerakan Baby mengeras ada masa nak jalan pn tak boleh senak perut sampai ke ari2?

1 Balas

Normal sist..tpi kalau kerap sngt dan bwt sist senak2 prut..refer hsptal trus...baby mngeras tu kdang2 sbab prsediaan sblum brsalin sist..😊