Durian

Saya pregnant dah 17 minggu , anak first, sekarang ni saya teringin sangat nak makan durian . Ada sesiapa tak mommies yang makan durian semasa pregnant ? Ada effect apa apa tak ? Saya takut nk makan sebab family kata durian ni sifat nya panas . ?

30 Balas

Masa trimester pertama 3 minggu berturut makan durian . First makan 2 ulas , second makan 4 ulas . Last makan 6 ulas . Masetu mak mentua kakak ipar semua dah geleng kepala . Alhamdulillah takde pape . Rezeki saya . Tapi kakak ipar saya cerita ada kes orang tu makan byk sangat durian sampai baby tak gerak . Huhu terus saya insaf 😅