Pegi klinik buat ultrasound doc kata ada kantung tapi baby tak nampak. Masa tu dah masuk 6week. Ada yg pernah alami ?

Kantung tu ada tapi nampak kosong xda baby😢

Pegi klinik buat ultrasound doc kata ada kantung tapi baby tak nampak. Masa tu dah masuk 6week. Ada yg pernah alami ?
18 Balas

Sy pon 6 week nampak kantung je , tak nampak janin .. tadi pegi scan 7 week , sebab risau sy keje angkat barang berat . Alhamdulillah , nampak janin dah . Ada degupan jantung . Syukurr Alhamdulillah . Sabar yee puan ..😊

3y ago

Tahniah...Semoga dilancarkan segala urusan...Aamiin

normal sis saya pun sama nmpak kantung je 8 week doc suh dtg lagi 12w ade la baby tp nmpak garis halus je.... now 37w Alhamdulillah

Pernah , 6w nampak kantung je tak nampak janin lagi then repeat lepas 2 minggu baru nampak . Fikir positive je okay .

Normal tu.. Sy scan masa 8 weeks pun nampak mcm kacang sebutir je. Halus sangat. Waktu 10 weeks baru la nmpk besar sikitt

normal sis..sy scan 7 minggu pn x nmpk sgt baby..nmpk kantung je..degupan jantung masih x dgr kuat sbb masih kecil

normal ni, paling elok check semula 8 week ke atas boleh nampak baby dan dgr jantung insyaAllah

6weeks memg tk nmpk janin lg sis..sy 7weeks bru nmpk jntung .. 10weeks bru nmpk janin .

Saya pun masa 6weeks nmpk kantung je..8 weeks baru nmpk baby dan dengar heart beat..

Pernah je sis. Dr kata awal lagi. Nanti minggu ke 9 or 10 baru scan lagi

Normal sis , saya pun masa 6week nampak kantung 8week baru nampak baby