keputihan

saya pregnant 6 bulan and keputihan saya sangat berbau sehingga saya malu nak bersama suami.. normal ke keputihan berbau dan banyak masa pregnant?

2 Balas

Ade keputihan yg x elok takut gbs and bahaya pada baby .better lps ni bgtau klinik or dokt masa check up..nnt dorang ambil sample and bg ubat..

5y ago

Yup..gbs tu kuman/bakteria yg ade kat vagina..so kalo bsalin blh kena pada baby...amat bahaya sbb kalo btl gbs dokt akn bg suntikan...pregnant ni kena research and byk mbaca...

Tak normal... Next check up, bgtau misi..