Keputihan Selepas Bersama Suami

Hi. Malu nak tanya 😅 ada tak pregnant mummies kt sini yg akan keluar keputihan selepas bersama suami? Keputihan tu jernih je mcm putih telur. Dia tak keluar semasa bersama, tapi selepas bersama. Contohnya, hari ini bersama, esok akan keluar keputihan jernih. Tak gatal dan tak berbau. Adakah sebab buang dalam? #advice #SeriusTanya #ingintahu #pregnant

2 Balas

ye sis sy pun mcmtu jgk. Tu pun sbb salah 1 air suami kita jgk. Jgn risau normal. Melain kan ada darah , tu kena pergi hospital

tp kalau x pregnant pon, mmg akan keluar cairan tu kan..

5d ago

cairan putih telur tu kn? ya normal klu kuar.. air suami kita warna dia putih mcm warna telor rebus tu..