Keputihan Berbau

Hai , saya nak tanya . normal ke keputihan berbau . takde warna cuma pada pantyliner tu mmg berbau . ada baca kena amalkan minum air banyak & kurangkan makan bergoreng and benda ii manis . boleh suggest time pregnant kena makan apa selain bergoreng ni ? and normal ke keputihan berbau ? #firstbaby

2 Balas

Hi sis. Selain pemakanan, kena rajin juga bersihkan private part tu.