Keluar darah pregnant 12minggu

Saya pregnant 12 minggu. Pagi semalam ada keluar discharge warna coklat sikit, terus sy pergi klinik. Bila scan cek darah semua dr cakap baby okay. Hb pun okay dan saya tak pernah puasa lagi setakat ni. Balik klinik ada darah lagi tapi mcm coklat cair sekali dgn keputihan. Dan harini ada keluar lagi warna coklat tapi bila bau dia tak bau darah tapi bau keputihan. Dr just pesan kalau keluar darah dan perut rasa sakit terus gi hospital. Masalahnya tak sakit pun perut. Dan sy mmg bedrest je, kerja sy mkn mandi solat je. Doakan baby saya sihat2 je sy takut sbb pernah gugur sebelum ni. Sy tahan ni pun sbb esoknya ada appointment dekat klinik.

3 Balas

mg mommy n bbynya baik2 shj..aamiin dan dpmudahkan segalanya..aamiin

semoga sis dan baby sihat2 sahaja..Aamiin

Semoga dipermudhkn 😘