Keputihan warna coklat

Hai mommies semua. Saya nak tanya normal ke kalau saya ada keluar keputihan warna coklat. Tapi saya tak pasti campur darah atau tak. Tapi keluar sikit je. Esok nye keluar lagi tapi sikit je yg keluar. Sekarang saya baru 5 weeks & semalam pergi chek hospital dr cakap ada jangkitan kuman dekat salur kencing tapi dr bagitau tak serius pun cuma kena makan ubat untuk matikan kuman je. Lepas saya makan ubat tu ada keluar keputihan warna coklat. Tapi tak pasti tu darah dgn lendir ke macam mana. Normal ke kalau masa pregnant keluar macam tu??

3 Balas

Kalau sis dh g hsptl...if doc bg jwpn cmtu...tp sis msih rs ragu2..dan risau.. Better sis g klnik swasta..tp klnik pakar wanita...tnye pd pakar... Another option plak..dgr 2nd opinion dan result yg btl2 sahih...knp sis alami mslh trsebut...supaya sis xrs risau n etc..mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Spotting m b

Spotting kot.