6w5d keluar darah warna gelap dan sikit

Siapa kat sini pernah keluar darah macam darah nak habis period tapi sikit je masa last2 buang air kecil? Sy kena malam tadi, tapi lepas tu takde dah keluar darah. Minggu lepas pun macam tu je sekali je lepas tu dah takde dah. Malam tadi je tetiba keluar lagi. Tapi tak sakit perut pun. Pergi klinik doc just bg duphaston.

2 Balas

sy pernah dulu.. tpi apa usia awal kehamilan.. ingt period, 2 minggu lepas2 senah perut..g klinik doc ckp gestrik.. tpi xyakin nk mkn ubat. last cek upt sy hamil..

Sakit ke tak sakit, ada spotting terus pergi hosp/klinik. Masa buka buku pink nurse ada remind kn?