pregnant 4 weeks

hai saya pregnant 4 weeks . normal ke rasa sakit perut mcm nak senggugut ? perut memulas mulas . saya baru keguguran bulan 8 . skrg pregnant . ada risiko tak pregnant selepas keguguran ?

2 Balas

klau baca dkat artikel, yg pernah keguguran lpas tu mgandung boleh ada risiko mengandung luar rahim..tanda2nya sakit perut mcm tu la.. tpi x tau la btl ka x.. cuma sis try la pgi hospital.. mungkin sebab bayi sedang membesar juga sebab rasa sakit tu.. aa pn, semoga sis kuat..😊

normal rasa perut memulas2.. bnykkan rehat, jngn angkat berat2,makan makanan berkhasiat, minum air 0 secukupnya