Tentang UPT

Hi. Saya period regular. Skrg dah seminggu lewat period. But upt result turn out -ve. Perlu ke untuk repeat upt lagi dan kalau perlu bila ye waktu yg sesuai sbb in my previous pregnancy bila dah seminggu lewat mmg double line terang. Atau dah tak perlu test sbb mmg confirm tak pregnant. Tq sudi jawab..

8 Balas

tggu 2minggu lmbt ye sis nti try repeat upt..kalo Negative jugak sis boleh pegi klinik berdekatan untuk mtk nasihat Dr doktor...or mtk buat bHcg... bHcg lagi tepat.. semoga dipermudahkan segala urusan sis...😊🥰

2mo ago

noted.. thanks awk 🥰