Confirm pregnancy

Hai semua, saya nak tanya. Period dah lewat seminggu, cek upt dah 2 kali naik double line, tapi line kedua masih samar2. Ada kemungkinan upt positif tak ye? Kalau ikut tarikh first last period dah 5 minggu. Tapi line xterang. Nak berharap takut kuciwa pulak. Kalau pergi scan dah boleh nampak kantung tak ye?

2 Balas

boleh beli clear blue kalau nak kepastian, nak scan pun da boleh 5 weeks biasa da nampak kantung. mungkin kalau tak nampak sbb rahim tebal. sebab lain org lain ada yg 5 weeks da nampak ada yang belum nampak

12mo ago

clear blue 100% tepat ke sis? sebab haritu kakak saya beli test invalid sedangkan dah 3 bulan pregnant.

tunggu 7minggu sis try g scan.

12mo ago

baik sis, terima kasih