Test upt double line

Hi mummy semua..macam mana ye nak bgtahu nurse/doc yg kite pregnant lagi? Sy nie emergency czer anak pertama..skrg anak baru 8 bulan tp period sy dah lewat seminggu..bila cek upt dpt double line..mcm mana ehh? Msti kene marah kan

1 Balas

Hi mommy.. Marah tu dah pasti kot. Tapi daripada lambat inform BETTER inform awal dekat nurse. Takut ada side effect pd mommy & baby dlm kandungan. Sekadar pandangan ye mommy. Btw, jangan risaula kalau nurse termarah.. Tu tanda sayang dkt mommy. Mommy kuat ye🤗🤗 #TAPSupermoms #TAPactiveusers