kantung kosong tak sama dgn usia kandungan

saya pergi kk tadi. act last 2 weeks saya pergi scan. patutnya masa tu dah 10 minggu. tp bila scan. doc kata kantung saya kosong dan ukuran mcm baru 7 minggu. dia bagi repeat scan lagi 2 weeks. harini scan dia kata kantung sama size lagi dgn 7 minggu. tak mengembang dan masih kosong. dia suruh refer hospital. kt surat hospital dia tulis missed misscariage. pergi hospital. appointment lagi 2 minggu. ada tak sesiapa yg pernah jadi mcm saya dan kandungan selamat? saya risau ?

25 Balas

Sama mcm sy .. kantung tidak membesar n bile scann dokte kata kemungkinan akan mengalami keguguran.. sedih jugakk sebab ank 1st.. sy x buat dnc sbb kantung gugur sendiri.. bleeding banyak.. alhamdulillah skrg sy pregnent yg ke 2..

5y ago

Lepas scan.. docter bg masa 2 mggu .. klo x keluar kantung kene dnc.. tp alhamdulillah.. xsmpai seminggu .. tumpah darah.. pg hosp doc check kantung da jatuh.. so doc tarik kantung bagi keluar abis guna mulut itik tuh..